Les joies existeixen des de temps molt remots i han sigut un complement indispensable per complementar el look d´una dona. hi ha que diuen que senten que els hi falta alguna cosa si no les porten, el vestuari d’una dona es considera incomplert sense una perfecta peça de joieria. Sens dubte embelleixen i donen un toc de distinció.

Tots els regals són importants però les joies són especials perquè quasi sempre estan vinculades a un record romàntic i altres moments importants a la vida d’una dona, com la petició de mà, el dia del casament, un regal d’un fill a una mare pel seu aniversari o d’una mare a la seva filla d’una joia de família que ha sigut heretada de generació en generació.

Les joies formen una part imprescindible a les nostres vides, ben ve d’ençà que naixem, perquè des d’aquest moment les nostres mares s’encarreguen de posar-nos petites arracades, els mateixos que portarem de nena i anirem canviant amb l’edat fins que arribem a l’adolescència, així anirem incorporant a les nostres vides altres joies com anells polseres,collarets….