Empresa familiar situada a Blanes (Girona). Des de 1964 Joieria Maresma, amb un tracte personalitzat i uns dissenys innovadors a anat fent-se un lloc en el sector de la joieria catalana, complaent als nostres clients al llarg de tot aquest temps.

 

Les nostres peces de joieria són  artesanes, disposem de taller propi que ens permet realitzar tot tipus de treballs relacionats amb  el sector de la joieria (ajustar, modificar, gravar, reparar, etc…).

 

En rellotgeria, disposem de rellotges esportius, informals, clàssics, funcionals, intel·ligents,... tot en marques reconegudes i de qualitat.

 

Dins de l’ampli ventall de possibilitats que abarca el nostre taller, podem oferir als nostres clients reparacions d’anells, penjolls, arracades, substitució de pedres precioses o semiprecioses incloent la realització de peces basades en dissenys proporcionats pels nostres propis clients.

 

En l’apartat del taller de rellotgeria tenim conveni amb un ampli ventall de marques les quals ens serveixen tot tipus de fornitures per les reparacions.

 

Ens podreu trobar al carrer Ample nº35 de Blanes, l’assessorarem amb molt de gust.

 

Ernest Marema.